KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK:

1.) Az üveg és pihenés
otrosl3
2.) Az üveg közel hozza a természetet
Rumania Octubre14
Mint a fenti képek is mutatják az üveg segítségével mennyivel komfortosabbá  és hangulatosabbá tehetjük környezetünket, és milyen jól illeszthető az egyéb építményeinkhez.
Kültéri árnyékolók

Részben a saját üvegteraszunkhoz illeszkedő, azokat még komfortosabbá tevő, részben teljesen különálló komplett létesítmények.

Kerti árnyékolók

Kerti árnyékolókkal szembeni igényünket bármilyen magasra tehetjük. A Renson cég által gyártott Lagune, Algerve és Camargue rendszerek ezeknek is meg tudnak felelni. Széles skálán kiegészíthetők, variálhatók, ellenállnak az időjárási viszonyoknak. A Camargue-ba az általunk forgalmazott üvegrendszer is beépíthető.

Bővebben >>

Télikert árnyékolók

Az általunk gyártott télikerteket védhetjük, komfortosabbá tehetjük a Vanisol árnyékolókkal. Függőleges és vízszintes kivitelben, valamint külső és belső oldalra is felszerelhetők. Védenek a káros felmelegedés ellen, így az ott tartózkodás kellemessé válik. Elsősorban a cipzáras technológiával készülő Fixcreen árnyékolókat ajánljuk, amely nem csapkolódik, szél és vízálló. Bőséges szín és textilválaszték.

Bővebben >>

Terasz árnyékolók

Ide tartoznak a Logune komplett árnyékolók, és a Fixcreen technológiájú függőleges árnyékolók. Kézi, és motoros mozgatással, melyeket szintén az általunk épített üvegteraszok kiegészítőjeként ajánlunk.

Bővebben >>

Napellenzők

Alap és prémium kivitel az igényeknek megfelelően, ezen belül nyitott, féltokozott és tokozott kivitel. Kézi és motoros működtetés, hatalmas szín és textil választék.

Bővebben >>