Árnyas Terasz Kft.
Árnyékolók kültérre

Árnyékolók kültérre

Kültéri árnyékolók

Részben a saját üvegteraszunkhoz illeszkedő, azokat még komfortosabbá tevő, részben teljesenkülönálló komplett létesítmények.

Külön szerelhető hozzá speciális oldalzáró-szorító, ami tökéletes szél és esőállóságot biztosít. Sem zárt, sem nyitott állapotban nem zavarja semmi a kilátást, nincsenek keretek, tartóoszlopok.

KERTI ÁRNYÉKOLÓK

Kerti árnyékolókkal szembeni igényünket bármilyenmagasra tehetjük. A Renson cég által gyártott Lagune, Algerve és Camargue rendszerek ezeknekis meg tudnak felelni. Széles skálán kiegészíthetők, variálhatók, ellenállnak az időjárási viszonyoknak. A Camargue-ba az általunk forgalmazott üvegrendszer is beépíthető.

TÉLIKERT ÁRNYÉKOLÓK

Az általunk gyártott télikerteket védhetjük, komfortosabbá tehetjük a Vanisol árnyékolókkal. Függőleges és vízszintes kivitelben, valamint külsőés belső oldalra is felszerelhetők. Védenek a károsfelmelegedés ellen, így az ott tartózkodáskellemessé válik. Elsősorban a cipzáras technológiával készülő Fixcreen árnyékolókat ajánljuk, amely nem csapkolódik, szél és vízálló. Bőséges szín és textilválasztékban.

TERASZ ÁRNYÉKOLÓK

Ide tartoznak a Logune komplett árnyékolók és a Fixcreen technológiájú függőleges árnyékolók. Kézi és motoros mozgatással, melyeket szintén az általunk épített üvegteraszok kiegészítőjeként ajánlunk.

NAPELLENZŐK

Alap és prémium kivitel az igényeknek megfelelően, ezen belül nyitott, féltokozott és tokozott kivitel. Kézi és motoros működtetés, hatalmas szín és textilválaszték.