Árnyas Terasz Kft.
Eltolható, lapozható üvegpanel

Eltolható, lapozható üvegpanel

Üveg mint határoló, elválasztó

Üveg mint határoló, elválasztó

A Todocristal által kifejlesztett és gyártott balkonrendszer fő erénye a többi hasonló termékkel szemben, hogy alsó terhelésű, tefloncsíkon csúszik, nem kell erős felső tartószerkezet. Főleg fém alkatrészekből áll, ami kevésbé kopik, nem zörög és akár 12 mm-es üveggel is szerelhető, így nagyobb nyílások is lefedhetők.

Külön szerelhető hozzá speciális oldalzáró-szorító, ami tökéletes szél és esőállóságot biztosít. Sem zárt, sem nyitott állapotban nem zavarja semmi a kilátást, nincsenek keretek, tartóoszlopok.

Lakáson belüli használat

NYÍLÁSZÁRÓK

Kisebb belső nyílások, átjárók esetén tetszőleges szelvényekkel, edzett üvegből.

ELVÁLASZTÓK

Kisebb-nagyobb belső terek elválasztása, fix és mozgatható kivitelben, edzett üvegből.

Erkély, terasz, veranda

A szélsőséges időjárás miatt (szél, eső) csak időszakosan használható, egyébként drágán megépített, részben nyitott házrészeket tehetjük komfortossá bármilyen alak és méret mellett. Az így elkészült üvegfal nem zavarja a kilátást, igény esetén teljesen eltolható, nem maradnak oszlopok, osztók.

Különálló építmény

Bármilyen formájú, a ház falához illesztve, vagy teljesen külön az udvaron készíthetünk egy fix, vagy mozgatható falakból álló üvegházat, télikertet, árnyékolókkal kombinálva.

Közösségi célú felhasználás

Mivel a Todocristal rendszernek köszönhetően akár 12 mm vastag edzett üveggel is dolgozhatunk, így közösségi épületeknél is biztonsággal alkalmazható technológia.

ÉTTERMEK

Jó időben megnövelhetjük a teret, és mivel az alsó vezetők padlóba is süllyeszthetők, nem zavarja a közlekedést, a nagyobb igénybevételt is kibírják. A speciális oldalzáróval és szelvényekkel biztonságosan zárható a helyiség.

ÜZLETEK

Portálok földszintig, vagy parapetre edzett üveggel, és megfelelő fóliával biztonságosan alkalmazható.

IRODAI FELHASZNÁLÁS

Praktikusan el lehet választani irodákat, tárgyalókat. Árnyékolóval, szalagfüggönnyel elegáns megoldás.

IPARI FELHASZNÁLÁS

A sérülékeny, kényes berendezéseket, üzemrészeket védhetjük a káros behatásoktól, portól, illetéktelenektől.

élőben: